Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitgebreide versie Hammer Series opnieuw op wielerkalender

Geplaatst opdinsdag 27 februari 2018 - 18:39

De Hammer Series, een driedaags evenement in Limburg dat vorig jaar voor het eerst op de wielerkalender prijkte, krijgt een uitbreiding.

Voordat de ploegen van 1 tot en met 3 juni in Limburg in actie komen op drie verschillende onderdelen, is er een week eerder al een versie in het Noorse Stavanger.

Aansluiting
Het Duitse team BORA-hansgrohe heeft zich aangesloten bij ploegen als Sky, Sunweb en LottoNL-Jumbo die vorig jaar tot de teams behoorden die het concept ondersteunden. Sky mocht zich toen na een klimkoers, een sprintkoers en een ploegachtervolging het beste team noemen.

Verschillende onderdelen
Ook dit jaar mogen de teams per onderdeel vijf renners inzetten. "Het was een prachtig evenement en ik denk dat het dit jaar alleen maar beter wordt", zei Servais Knaven, ploegleider van het winnende team. Tom Dumoulin noemt de Hammer Series een "ideaal platform voor het moderne wielrennen en een manier om een nieuwe generatie fans te trekken".

Lees ook: Positieve reacties op eerste Hammer Series

Het evenement in Stavanger volgt meteen na de Tour des Fjords, die van 22 tot en met 24 mei wordt verreden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen