Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitgebreid distributiecentrum Arvato in Gennep al te klein

Geplaatst opmaandag 6 november 2017 - 11:58

Arvato SCM Solutions wil het logistieke distributiecentrum in Gennep nog verder uitgebreiden.

Het Duitse bedrijf heeft haar centrum eerder al uitgebreid met in totaal 26.000 vierkante meter aan opslagruimte en 1000 vierkante meter kantoorruimte, maar die uitbreiding is alweer te klein.

Helemaal vol
Het bedrijf heeft maandag de nieuwbouw in gebruik genomen. "De nieuwe ruimte, een investering van meerdere tientallen miljoenen, zit al helemaal vol", zegt vice-president Martijn Nielen van Arvato Nederland.

Lees ook: Duitse logistieke reus vestigt zich in Heijen

Nieuwe banen
In totaal beschikt het logistieke centrum van Arvato in Gennep over meer dan 56.000 vierkante meter aan opslagruimte en 4000 meter kantoorruimte. De uitbreiding van de locatie zorgt voor 200 nieuwe banen en daarmee stijgt het aantal medewerkers naar ongeveer 700.

Nog groter
Door de grote vraag wil het Duitse bedrijf nu al verder uitbreiden in Gennep. Martijn Nielen: "We onderzoeken nu al nieuwe uitbreidingsmogelijkheden en hebben de mogelijkheid om de opslagruimte in Gennep met nog 65.000 vierkante meter te vergroten."

Arvato heeft in Noord-Limburg naast Gennep ook distributie centra in Venlo en Venray. Volgens het bedrijf is er vooral veel vraag van overzeese klanten naar opslagruimte in Noord-Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen