Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitgebreid distributiecentrum Arvato in Gennep al te klein

Geplaatst opmaandag 6 november 2017 - 11:58

Arvato SCM Solutions wil het logistieke distributiecentrum in Gennep nog verder uitgebreiden.

Het Duitse bedrijf heeft haar centrum eerder al uitgebreid met in totaal 26.000 vierkante meter aan opslagruimte en 1000 vierkante meter kantoorruimte, maar die uitbreiding is alweer te klein.

Helemaal vol
Het bedrijf heeft maandag de nieuwbouw in gebruik genomen. "De nieuwe ruimte, een investering van meerdere tientallen miljoenen, zit al helemaal vol", zegt vice-president Martijn Nielen van Arvato Nederland.

Lees ook: Duitse logistieke reus vestigt zich in Heijen

Nieuwe banen
In totaal beschikt het logistieke centrum van Arvato in Gennep over meer dan 56.000 vierkante meter aan opslagruimte en 4000 meter kantoorruimte. De uitbreiding van de locatie zorgt voor 200 nieuwe banen en daarmee stijgt het aantal medewerkers naar ongeveer 700.

Nog groter
Door de grote vraag wil het Duitse bedrijf nu al verder uitbreiden in Gennep. Martijn Nielen: "We onderzoeken nu al nieuwe uitbreidingsmogelijkheden en hebben de mogelijkheid om de opslagruimte in Gennep met nog 65.000 vierkante meter te vergroten."

Arvato heeft in Noord-Limburg naast Gennep ook distributie centra in Venlo en Venray. Volgens het bedrijf is er vooral veel vraag van overzeese klanten naar opslagruimte in Noord-Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen