Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitgebreid distributiecentrum Arvato in Gennep al te klein

Geplaatst opmaandag 6 november 2017 - 11:58

Arvato SCM Solutions wil het logistieke distributiecentrum in Gennep nog verder uitgebreiden.

Het Duitse bedrijf heeft haar centrum eerder al uitgebreid met in totaal 26.000 vierkante meter aan opslagruimte en 1000 vierkante meter kantoorruimte, maar die uitbreiding is alweer te klein.

Helemaal vol
Het bedrijf heeft maandag de nieuwbouw in gebruik genomen. "De nieuwe ruimte, een investering van meerdere tientallen miljoenen, zit al helemaal vol", zegt vice-president Martijn Nielen van Arvato Nederland.

Lees ook: Duitse logistieke reus vestigt zich in Heijen

Nieuwe banen
In totaal beschikt het logistieke centrum van Arvato in Gennep over meer dan 56.000 vierkante meter aan opslagruimte en 4000 meter kantoorruimte. De uitbreiding van de locatie zorgt voor 200 nieuwe banen en daarmee stijgt het aantal medewerkers naar ongeveer 700.

Nog groter
Door de grote vraag wil het Duitse bedrijf nu al verder uitbreiden in Gennep. Martijn Nielen: "We onderzoeken nu al nieuwe uitbreidingsmogelijkheden en hebben de mogelijkheid om de opslagruimte in Gennep met nog 65.000 vierkante meter te vergroten."

Arvato heeft in Noord-Limburg naast Gennep ook distributie centra in Venlo en Venray. Volgens het bedrijf is er vooral veel vraag van overzeese klanten naar opslagruimte in Noord-Limburg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen