Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitgebrande auto vermoedelijk gebruikt bij ramkraak

Geplaatst opdinsdag 2 mei 2017 - 10:10

De politie vermoedt dat de uitgebrande auto die dinsdagochtend in Groot Genhout werd aangetroffen, gebruikt is voor de ramkraak op een kledingwinkel in Geleen.

Onbekenden ramden rond 3:30 uur de pui van Jeans Centre in het centrum van Geleen. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen ze een flinke ravage aan. De daders waren er met de auto al vandoor. Ze hebben volgens de politie meerdere kledingstukken buitgemaakt.

Lees ook: Ramkraak op kledingzaak in Geleen

Foto: Track '88

Autobrand
Een half uur later werden de hulpdiensten opgetrommeld voor een autobrand aan de Grootgenhouterstraat. Het voertuig brandde volledig uit. De politie vermoedt dat deze auto bij de ramkraak is gebruikt. Uit onderzoek is gebleken dat het om een gestolen personenauto gaat. Het voertuig is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Lees ook: Auto brandt helemaal uit in Groot Genhout

Getuigen
In de loop van de dinsdag zal er een (digitaal) buurtonderzoek worden gehouden in de directe omgeving van de winkel. De politie is daarnaast op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven over de ramkraak of de autobrand.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kleding gestolen bij ramkraak in Geleen
Gestolen auto gebruikt bij ramkraak telecomwinkel
Enorme ravage na ramkraak op kledingwinkel in Geleen
Truck in Geleen in de as gelegd
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen