Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Uitgebrande auto Sittard is bij overval gestolen Land Rover

Geplaatst opdonderdag 19 juli 2018 - 9:24

De auto die donderdagnacht is uitgebrand in Sittard is de Land Rover Freelander die eerder deze week werd gestolen bij een woningoverval.

Een man moest in de nacht van maandag op dinsdag onder bedreiging de auto meegeven aan overvallers. Het slachtoffer werd door twee mannen met bivakmutsen overvallen in zijn huis aan de Karolingenstraat. Hij raakte daarbij gewond.

Lees ook: Bewoner gewond bij woningoverval in Sittard

Gedumpt
De auto was een aantal dagen spoorloos en is donderdagnacht waarschijnlijk gedumpt en in brand gestoken. De wagen stond rond 01:00 uur bij de kruising van de Nusterweg en de Dokter Nolenslaan in lichterlaaie. Het voertuig raakte fors beschadigd.

Bewakingscamera's
De politie doet onderzoek naar de dumping en de brand. Er wordt donderdag onder meer een buurtonderzoek gehouden. Ook wordt gekeken of er bij bedrijven en huizen in de omgeving bewakingscamera's hangen. Mogelijk is op die beelden te zien wie de auto heeft gedumpt, aldus een woordvoerder van de politie.

Video: Track '88
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen