Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Uitgebrande auto Sittard is bij overval gestolen Land Rover

Geplaatst opdonderdag 19 juli 2018 - 9:24

De auto die donderdagnacht is uitgebrand in Sittard is de Land Rover Freelander die eerder deze week werd gestolen bij een woningoverval.

Een man moest in de nacht van maandag op dinsdag onder bedreiging de auto meegeven aan overvallers. Het slachtoffer werd door twee mannen met bivakmutsen overvallen in zijn huis aan de Karolingenstraat. Hij raakte daarbij gewond.

Lees ook: Bewoner gewond bij woningoverval in Sittard

Gedumpt
De auto was een aantal dagen spoorloos en is donderdagnacht waarschijnlijk gedumpt en in brand gestoken. De wagen stond rond 01:00 uur bij de kruising van de Nusterweg en de Dokter Nolenslaan in lichterlaaie. Het voertuig raakte fors beschadigd.

Bewakingscamera's
De politie doet onderzoek naar de dumping en de brand. Er wordt donderdag onder meer een buurtonderzoek gehouden. Ook wordt gekeken of er bij bedrijven en huizen in de omgeving bewakingscamera's hangen. Mogelijk is op die beelden te zien wie de auto heeft gedumpt, aldus een woordvoerder van de politie.

Video: Track '88
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen