Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Uitdaging voor Leers: 'Het is een grote zooi'

Geplaatst opdinsdag 5 december 2017 - 14:35

Inwoners van Brunssum twijfelen niet aan de capaciteiten van Gerd Leers, maar ze zijn nog niet zeker of hij het gaat redden.

Leers wordt waarnemend burgemeester, nadat Luc Winants is opgestapt. Sommigen twijfelen wel of het hem lukt om de rust terug te krijgen in de gemeente.

"Gaat die het hier redden?", vraagt een vrouw zich af. Ze denkt van niet. "Het is gewoon een grote zooi hier", zegt een ander. Maar ze hopen wel dat hij de politieke crisis kan oplossen.

Stofzuigen en dweilen
Sommige mensen zijn wat optimistischer: "Elke frisse wind is welkom en het is in ieder geval beter dan de huidige situatie", zegt een man op straat. De man beseft ook dat Leers moet puinruimen: "Eerst flink stofzuigen en daarna nog dweilen. Het is een man met ruime ervaring, ik heb er vertrouwen in." In Brunssum kennen ze hem ook van zijn werk als burgemeester in Maastricht: "Dat heeft hij toch goed gedaan, de mensen stonden achter hem."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen