Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitdagende blusklus: afvoerbuis in brand in Stokhem

Geplaatst opwoensdag 22 januari 2020 - 17:26

De brandweer had woensdagmiddag een uitdaging bij een blusklus in Stokhem bij Wijlre. Een ondergrondse afvoerbuis in het landschap stond in brand.

Dat schrijft brandweer Mechelen op Facebook.

Flinke rookpluim
De brandweerpost werd opgetrommeld, omdat de post Gulpen met de Snelle Inzetbare Eenheid Nijswiller al ergens anders naartoe waren gestuurd. De brandweermensen van Mechelen hadden meteen een uitdaging te pakken, want de brandende afvoerbuis van een waterbassin lag ondergronds. Uiteindelijke wisten ze niet veel later het vuur te doven. Tussen de Limburgse heuvels was een flinke rookpluim te zien.

Laswerkzaamheden bleken de brand te hebben veroorzaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen