Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitdagende blusklus: afvoerbuis in brand in Stokhem

Geplaatst opwoensdag 22 januari 2020 - 17:26

De brandweer had woensdagmiddag een uitdaging bij een blusklus in Stokhem bij Wijlre. Een ondergrondse afvoerbuis in het landschap stond in brand.

Dat schrijft brandweer Mechelen op Facebook.

Flinke rookpluim
De brandweerpost werd opgetrommeld, omdat de post Gulpen met de Snelle Inzetbare Eenheid Nijswiller al ergens anders naartoe waren gestuurd. De brandweermensen van Mechelen hadden meteen een uitdaging te pakken, want de brandende afvoerbuis van een waterbassin lag ondergronds. Uiteindelijke wisten ze niet veel later het vuur te doven. Tussen de Limburgse heuvels was een flinke rookpluim te zien.

Laswerkzaamheden bleken de brand te hebben veroorzaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen