Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitblinkende Fortunees genomineerd voor Bronzen Stier

Geplaatst opzaterdag 28 oktober 2017 - 13:30

Fortuna Sittard-aanvaller Djibril Dianessy (21) is genomineerd voor een Bronzen Stier, in de categorie 'beste speler van de periode'.

De Franse vleugelspeler is het seizoen goed begonnen, met drie doelpunten en vier assists.

Bronzen Stier
Daardoor maakt de in Villemomble geboren Fortunees nu kans op een prijs. In de Jupiler League worden iedere periode Bronzen Stieren uitgereikt in verschillende categorieën. Zo krijgt de club die de periodetitel wint een stier, maar worden ook de beste speler, de beste trainer en het grootste talent beloond met een beeldje.

Danny Hoesen
Dianessy kan de eerste 'Limburgse' Bronzen Stier-winnaar worden in de categorie 'beste speler' sinds het seizoen 2011-2012. Toen ging Danny Hoesen, ook in dienst van Fortuna Sittard, er met de prijs vandoor. Om in zijn voetsporen te treden, moet Dianessy afrekenen met Mateo Cassierra (Jong Ajax), Arnaut Groeneveld (NEC) en Sam Hendriks (Go Ahead Eagles).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen