Overslaan en naar de inhoud gaan

UEFA nomineert Bryan Linssen voor eretitel

Geplaatst opvrijdag 22 oktober 2021 - 12:23

Bryan Linssen uit Neeritter is door de Europese voetbalbond UEFA genomineerd voor de eretitel Speler van de Week in de Conference League.

De aanvaller dankt zijn nominatie aan het goede spel in de wedstrijd van donderdagavond tegen Union Berlin. Feyenoord klopte de Duitsers met 3-1 en Linssen bekroonde een sterke wedstrijd ook met een treffer. Het was alweer zijn achtste treffer van dit seizoen.

Brandweer
Linssen voelt zich als een vis in het water in Rotterdam-Zuid: "De sfeer tijdens zo'n wedstrijd als tegen Union Berlin is fenomenaal," vertelt de 31-jarige aanvaller voor de camera's van Feyenoord TV. "De mensen zouden eigenlijk eens op het veld moeten staan om te voelen welke steun ze ons geven. Dat is ongekend en als die fans achter je staan dan ga je als de brandweer."

Tussenrapport
Na een wisselvallig eerste seizoen is Bryan Linssen nu niet meer weg te denken uit het basiselftal van trainer Arne Slot. Vaak als centrale aanvaller begon hij tot nu toe iedere wedstrijd in de basis en dat bracht hem tot nu toe aan 1351 speelminuten in alle competities. Acht doelpunten en vijf assists zijn de overige rapportcijfers die Linssen kan overleggen over de eerste maanden van dit seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen