Sidney Smeets Twitter

Ex-Kamerlid Smeets niet meer terug bij advocatenkantoor

Het donderdag afgetreden D66-Kamerlid Sidney Smeets keert niet terug als advocaat bij advocatenkantoor Spong.

Sidney Smeets Twitter
D66 onderzoekt 'ongewenst gedrag' Sidney Smeets

D66 laat een intern onderzoeksteam kijken naar de meldingen die de partij heeft gekregen van mogelijk ongewenst en grensoverschrijdend gedrag van het nieuwe, uit Valkenburg afkomstige Kamerlid Sidney Smeets.

hacken hacker hackers cybercrime cyber crime attack stock
'Hackers konden privéberichten van Geert Wilders inzien'

De hackers die vorige week de Twitteraccounts van prominenten hebben gekaapt konden bij de privéberichten van 36 accounts, waaronder vermoedelijk dat van PVV-leider Geert Wilders.

Hacken computer stock
Twitter: hackers manipuleerden onze medewerkers

De hackers die Twitteraccounts van prominenten hebben gekaapt, zijn daar volgens Twitter in geslaagd door "een klein aantal medewerkers" te manipuleren.

hacker-2300772_1920
Geert Wilders kan weer twitteren

Na bijna twee dagen uit de lucht te zijn geweest kan PVV-leider Geert Wilders weer twitteren.

hacken hacker hackers cybercrime cyber crime attack stock
'Hack Wilders was voor de grap'

Een Nederlandse hacker liftte mee met de hackers die het Twitter-account van Geert Wilders konden binnenkomen.

Hacken computer stock
Twitteraccount Geert Wilders gehackt

Het Twitteraccount van PVV-leider Geert Wilders lijkt te zijn gehackt. De profielfoto van de politicus is in de nacht van woensdag op donderdag veranderd in dat van een karikatuur van een zwarte man.

Burgemeester Mook: ANWB-tweet was noodkreet als vader

Burgemeester Willem Gradisen van Mook en Middelaar zegt dat zijn tweet naar de ANWB, waarin hij kritiek gaf op hoe het wegenwachtbedrijf een incident van zijn dochter afhandelde, 'een noodkreet als vader' was.

Burgemeester Mook nagelt ANWB publiekelijk aan schandpaal

Burgemeester Willem Gradisen van Mook en Middelaar haalt via Twitter uit naar de ANWB. "Ongelooflijk dat de ANWB speelt met het leven van mijn dochter."

Twitter blokkeert Geert Wilders na #SukkelsD66-tweet

PVV-leider Geert Wilders zegt tijdelijk geblokkeerd te zijn door Twitter, schrijft de NOS. Dat gebeurde na een tweet over D66. Het bedrijf heeft Wilders laten weten dat hij de regels omtrent 'hatelijk gedrag' heeft geschonden.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten