hacken hacker hackers cybercrime cyber crime attack stock

'Hackers konden privéberichten van Geert Wilders inzien'

De hackers die vorige week de Twitteraccounts van prominenten hebben gekaapt konden bij de privéberichten van 36 accounts, waaronder vermoedelijk dat van PVV-leider Geert Wilders.

Hacken computer stock
Twitter: hackers manipuleerden onze medewerkers

De hackers die Twitteraccounts van prominenten hebben gekaapt, zijn daar volgens Twitter in geslaagd door "een klein aantal medewerkers" te manipuleren.

hacker-2300772_1920
Geert Wilders kan weer twitteren

Na bijna twee dagen uit de lucht te zijn geweest kan PVV-leider Geert Wilders weer twitteren.

hacken hacker hackers cybercrime cyber crime attack stock
'Hack Wilders was voor de grap'

Een Nederlandse hacker liftte mee met de hackers die het Twitter-account van Geert Wilders konden binnenkomen.

Hacken computer stock
Twitteraccount Geert Wilders gehackt

Het Twitteraccount van PVV-leider Geert Wilders lijkt te zijn gehackt. De profielfoto van de politicus is in de nacht van woensdag op donderdag veranderd in dat van een karikatuur van een zwarte man.

Burgemeester Mook: ANWB-tweet was noodkreet als vader

Burgemeester Willem Gradisen van Mook en Middelaar zegt dat zijn tweet naar de ANWB, waarin hij kritiek gaf op hoe het wegenwachtbedrijf een incident van zijn dochter afhandelde, 'een noodkreet als vader' was.

Burgemeester Mook nagelt ANWB publiekelijk aan schandpaal

Burgemeester Willem Gradisen van Mook en Middelaar haalt via Twitter uit naar de ANWB. "Ongelooflijk dat de ANWB speelt met het leven van mijn dochter."

Twitter blokkeert Geert Wilders na #SukkelsD66-tweet

PVV-leider Geert Wilders zegt tijdelijk geblokkeerd te zijn door Twitter, schrijft de NOS. Dat gebeurde na een tweet over D66. Het bedrijf heeft Wilders laten weten dat hij de regels omtrent 'hatelijk gedrag' heeft geschonden.

Ophef over SP-spot met Timmermans

Online is veel ophef ontstaan over een campagnefilmpje waarin de uit Heerlen afkomstige Spitzenkandidat Frans Timmermans wordt gepersifleerd.

Leraar Jan van de Ven doet aangifte van Twitter-intimidatie

Leraar Jan van de Ven, het gezicht van de lerarenbeweging PO in actie, is de intimidatie en laster van een anonieme Twitteraar aan zijn adres zat.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten