Overslaan en naar de inhoud gaan

Twijfels over doorgaan uitgestelde derby Fortuna - MVV

Geplaatst opvrijdag 2 maart 2018 - 17:55

Assistent-trainer Kevin Hofland betwijfelt of Fortuna Sittard maandag de wedstrijd tegen MVV kan spelen. De derby werd vrijdag afgelast door de barre omstandigheden van het veld.

De KNVB heeft het duel uitgesteld naar maandag.

Vorst in de grond
"Er zit natuurlijk nog vorst in de grond", vertelt Hofland. "Het zou nog gaan sneeuwen en zondag komt er misschien regen. De temperatuur schiet natuurlijk wel boven de nul graden. De vraag is of het water op het veld weg kan en de vorst uit de grond komt. Dat moeten we maandag afwachten."

Begip
Het uitstellen van de derby is volgens Hofland overigens een goede beslissing. "Ja, ik ben het er wel mee eens. De competitie is nog lang. Je wilt je spelers zo fit mogelijk houden. Tijdens de wedstrijd is het mooi als je ook duels kunt spelen, en niet dat je maar de hele tijd bezig bent om zelf heel te blijven."

Trainen
Uitrusten zit er overigens voor het team van Kevin Hofland niet in. "We trainen vrijdag. Zaterdag gaan we trainen en zondag hadden de spelers eigenlijk vrij, maar dat wordt nu ook een trainingsdag. Dus gewoon nog even voorbereiden op de wedstrijd van maandag."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen