Overslaan en naar de inhoud gaan

Twijfelende VVV-coach heeft luxeprobleem

Geplaatst opdonderdag 21 april 2016 - 14:07

Maurice Steijn heeft na een overdosis aan blessures en schorsingen de voorbije weken weer een luxeprobleem als trainer van VVV.

"Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat iedereen kan spelen, maar ik wil geen risico’s nemen", aldus de VVV-coach die morgen met zijn ploeg de thuiswedstrijd tegen FC Emmen speelt.

Twijfels
​Steijn
twijfelt vooral over het inzetten van Jerold Promes, Moreno Rutten en aanvoerder Danny Post. Post en Promes deden tegen Fortuna Sittard (4-1) al een half uur mee, terwijl Moreno Rutten deze week groen licht kreeg van de medische staf om weer deel uit te maken van de wedstrijdselectie. "Ze gaan sowieso niet alle drie starten. Verder twijfel ik over Vito van Crooij. Vito heeft door interlandverplichtingen meer wedstrijden gespeeld dan de rest. Er komen nu twee wedstrijden aan waarin ik spelers ga sparen of juist wedstrijdritme laat opdoen. Ik weet alleen nog niet hoe ik het ga invullen."

Steijn en zijn ploeg kunnen zich vrijdag bij winst op FC Emmen verzekeren van de tweede plaats in de eerste divisie als achtervolger NAC (drie punten minder) punten verspeelt. Eerder dit seizoen was VVV met 1-4 te sterk in Emmen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV houdt stand in Emmen
VVV met man meer simpel langs FC Emmen
'Maldini van de Koel' tekent bij FC Emmen
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen