Overslaan en naar de inhoud gaan

Twijfelende VVV-coach heeft luxeprobleem

Geplaatst opdonderdag 21 april 2016 - 14:07

Maurice Steijn heeft na een overdosis aan blessures en schorsingen de voorbije weken weer een luxeprobleem als trainer van VVV.

"Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat iedereen kan spelen, maar ik wil geen risico’s nemen", aldus de VVV-coach die morgen met zijn ploeg de thuiswedstrijd tegen FC Emmen speelt.

Twijfels
​Steijn
twijfelt vooral over het inzetten van Jerold Promes, Moreno Rutten en aanvoerder Danny Post. Post en Promes deden tegen Fortuna Sittard (4-1) al een half uur mee, terwijl Moreno Rutten deze week groen licht kreeg van de medische staf om weer deel uit te maken van de wedstrijdselectie. "Ze gaan sowieso niet alle drie starten. Verder twijfel ik over Vito van Crooij. Vito heeft door interlandverplichtingen meer wedstrijden gespeeld dan de rest. Er komen nu twee wedstrijden aan waarin ik spelers ga sparen of juist wedstrijdritme laat opdoen. Ik weet alleen nog niet hoe ik het ga invullen."

Steijn en zijn ploeg kunnen zich vrijdag bij winst op FC Emmen verzekeren van de tweede plaats in de eerste divisie als achtervolger NAC (drie punten minder) punten verspeelt. Eerder dit seizoen was VVV met 1-4 te sterk in Emmen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV houdt stand in Emmen
VVV met man meer simpel langs FC Emmen
'Maldini van de Koel' tekent bij FC Emmen
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen