Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal uit Kerkrade aangehouden na stelen Jaguar

Geplaatst opvrijdag 6 augustus 2021 - 13:54

Een man (27) en een vrouw (27) uit Kerkrade zijn donderdag aangehouden in Landgraaf. Het duo wordt verdacht van het stelen van een auto in Heerlen.

De politie was al vanaf de nacht van woensdag op donderdag op zoek naar de twee.

Achtervolging
Rond 2:00 uur kreeg de politie een melding dat er een Jaguar E-PACE was gestolen. Dat model kost zo'n enkele tienduizenden euro's.

De politie zette daarop ook een politiehelikopter in die mee heeft gezocht. Na een achtervolging konden de man en de vrouw worden aangehouden op de Helseviersweg in Landgraaf.

'Mogelijk meer mensen betrokken'
De politie laat weten dat de twee nog vastzitten. Mogelijk volgen er nog meerdere aanhoudingen. "We verwachten dat er naast deze twee meer mensen betrokken waren bij de diefstal", laat de politie weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen