Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal slaat op de vlucht na aanrijding

Geplaatst opvrijdag 22 december 2017 - 20:41

De politie is vrijdagavond een zoektocht gestart naar een tweetal dat na een aanrijding de bossen in is gevlucht bij Swolgen.

Het duo zou na een aanrijding de benen hebben genomen.

Burgernet
Er werd een burgernetbericht verstuurd om uit te kijken naar het tweetal. Een persoon droeg witte kleding. De politie waarschuwde bij het zien van deze personen geen actie te ondernemen, maar 112 te bellen. Ondanks de zoekactie werd het tweetal niet meer getraceerd. De politie onderzoekt de zaak verder.

Wat er precies is gebeurd, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen