Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Tweetal opgepakt na steekpartij, twee mannen op de vlucht

Geplaatst opzondag 10 februari 2019 - 12:04

Na de steekpartij van zondagochtend in Roermond zijn twee mannen aangehouden. De twee andere betrokkenen zijn nog spoorloos.

Dat meldt de politie. Het viertal kreeg het rond 10:30 uur met elkaar aan de stok op een terras aan het Stationsplein.

Lees ook: Zeker één gewonde bij steekpartij café Roermond

Gewond
Één van de aangehouden mannen raakte bij de ruzie dusdanig gewond, vermoedelijk door messteken, dat hij naar het ziekenhuis moest worden overgebracht. Zijn metgezel is eveneens in de boeien geslagen.

Op de vlucht
Twee van de vier mannen zaten op het terras toen de twee anderen zich bij hen voegden. De politie benadrukt dat het viertal eerst met elkaar in gesprek was geraakt voordat de situatie escaleerde. Het andere duo sloeg na de steekpartij op de vlucht en is nog niet gepakt.

Identiteit
Over de identiteit van de betrokkenen heeft de politie geen verdere details verspreid. Bij de ruzie werd ook met terrasmeubilair gegooid.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen