Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal opgepakt na steekpartij, twee mannen op de vlucht

Geplaatst opzondag 10 februari 2019 - 12:04

Na de steekpartij van zondagochtend in Roermond zijn twee mannen aangehouden. De twee andere betrokkenen zijn nog spoorloos.

Dat meldt de politie. Het viertal kreeg het rond 10:30 uur met elkaar aan de stok op een terras aan het Stationsplein.

Lees ook: Zeker één gewonde bij steekpartij café Roermond

Gewond
Één van de aangehouden mannen raakte bij de ruzie dusdanig gewond, vermoedelijk door messteken, dat hij naar het ziekenhuis moest worden overgebracht. Zijn metgezel is eveneens in de boeien geslagen.

Op de vlucht
Twee van de vier mannen zaten op het terras toen de twee anderen zich bij hen voegden. De politie benadrukt dat het viertal eerst met elkaar in gesprek was geraakt voordat de situatie escaleerde. Het andere duo sloeg na de steekpartij op de vlucht en is nog niet gepakt.

Identiteit
Over de identiteit van de betrokkenen heeft de politie geen verdere details verspreid. Bij de ruzie werd ook met terrasmeubilair gegooid.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen