Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal opgepakt na reeks nachtelijke inbraken

Geplaatst opdinsdag 15 september 2020 - 7:28

De politie heeft in Geleen twee inbrekers opgepakt na een reeks inbraken.

Het tweetal werd vorige dinsdag rond 4:00 uur in de ochtend opgepakt, zo meldt de politie bijna een week later op Instagram.

Achtervolging
Agenten kregen die ochtend een spoedmelding dat een bewoner de achtervolging had ingezet nadat de inbrekers bij hem hadden ingebroken. Dankzij de inzet van meerdere politiepatrouilles kon het tweetal niet veel later worden aangehouden.

Rooftocht
Uit onderzoek bleek dat de twee mannen die nacht op rooftocht zijn geweest. Ze kunnen waarschijnlijk aan meerdere inbraken worden gelinkt in Geleen.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen