Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal op de vlucht na inbraak bij supermarkt

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 22:38

De politie is zaterdagavond in Heythuysen een zoektocht gestart naar een duo dat bij een supermarkt aan de Dorpsstraat heeft proberen in te breken.

Rond 22:00 uur probeerde het tweetal toe te slaan. Daarna zijn ze te voet gevlucht.

Pui
Volgens een ooggetuige hebben de inbrekers een raam van een schuifdeur ingeslagen. Over een eventuele buit is nog niks bekend.

Capuchon
Via Burgernet wordt opgeroepen om uit te kijken naar het duo. Het gaat om twee jongemannen. Een draagt een rode trui. Zijn compagnon een zwarte jas. Ze hebben allebei een capuchon op.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen