Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal op de vlucht na inbraak bij supermarkt

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 22:38

De politie is zaterdagavond in Heythuysen een zoektocht gestart naar een duo dat bij een supermarkt aan de Dorpsstraat heeft proberen in te breken.

Rond 22:00 uur probeerde het tweetal toe te slaan. Daarna zijn ze te voet gevlucht.

Pui
Volgens een ooggetuige hebben de inbrekers een raam van een schuifdeur ingeslagen. Over een eventuele buit is nog niks bekend.

Capuchon
Via Burgernet wordt opgeroepen om uit te kijken naar het duo. Het gaat om twee jongemannen. Een draagt een rode trui. Zijn compagnon een zwarte jas. Ze hebben allebei een capuchon op.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen