Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal op de vlucht na gewapende overval supermarkt

Geplaatst opwoensdag 6 maart 2019 - 19:45

De politie is woensdagavond een zoektocht gestart naar een roversduo in Maastricht.

Het tweetal sloeg rond 19:15 uur toe bij een supermarkt aan de Prestantstraat. Met een onbekend buitgemaakt geldbedrag namen ze de benen.

Bedreiging
Ze bedreigden een caissière en een klant die bij de kassa stond. Een van de overvallers was gewapend met een mes, de ander had een vuurwapen. Er zijn geen gewonden gevallen. De politie doet naast onderzoek in de winkel ook buurtonderzoek. De politie komt graag in contact met getuigen.

Ook werd er een Burgernetbericht verstuurd om uit te kijken naar de twee mannen. Volgens het signalement droegen ze donkere kleding, een muts en shawls.

Foto: Track '88
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen