Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal gezocht na beroving in Roermond

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 15:42

De politie is op zoek naar twee mannen naar aanleiding van een beroving in Roermond.

Het tweetal zou zijn slag hebben geslagen op het Munsterplein. Wie of wat slachtoffer is geworden van de beroving, is onbekend.

Arabisch uiterlijk
De mannen hebben volgens een Burgernet-melding een Arabisch uiterlijk en zijn vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud. Een van hen draagt een groene broek, de ander draagt een wit hemd.

Niet zelf benaderen
De politie benadrukt burgers de mannen niet zelf te benaderen, hetgeen er doorgaans op duidt dat de verdachten gewapend kunnen zijn. Getuigen worden opgeroepen 112 te bellen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen