Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal gezocht na beroving in Roermond

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 15:42

De politie is op zoek naar twee mannen naar aanleiding van een beroving in Roermond.

Het tweetal zou zijn slag hebben geslagen op het Munsterplein. Wie of wat slachtoffer is geworden van de beroving, is onbekend.

Arabisch uiterlijk
De mannen hebben volgens een Burgernet-melding een Arabisch uiterlijk en zijn vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud. Een van hen draagt een groene broek, de ander draagt een wit hemd.

Niet zelf benaderen
De politie benadrukt burgers de mannen niet zelf te benaderen, hetgeen er doorgaans op duidt dat de verdachten gewapend kunnen zijn. Getuigen worden opgeroepen 112 te bellen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen