Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetal aangehouden voor diefstal uit Abdijkerk van Thorn

Geplaatst opvrijdag 17 april 2020 - 20:53

De politie heeft vrijdagmiddag twee mannen opgepakt voor de inbraak in de Abdijkerk van Thorn.

Het duo is opgepakt op de openbare weg in Sittard-Geleen. De exacte locatie van de arrestatie noemt de politie niet.

Duister
Waar de twee mannen vandaan komen, weet de politie niet. Ook over hun leeftijd tast de politie nog in het duister. Wel is duidelijk dat de politie een deel van de buit heeft teruggevonden. De inbraak in de kerk vond plaats in de nacht van 9 op 10 maart. De inbrekers richtten destijds een ravage aan in het Godshuis.

Lees ook: Video: inbrekers richten ravage aan in Abdijkerk Thorn

Spoor
Hoe de politie het tweetal op het spoor is gekomen, is niet bekend. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen