Rodinde Rutjens paardensport (7 nov 2019)

Rodinde Rutjes verlengt wereldtitel ponymennen

Rodinde Rutjes uit Weert heeft in Haras du Pin haar wereldtitel ponymennen geprolongeerd.

paardensport
Menner Van Eijk twee medailles én persoonlijk record rijker

Het WK mennen voor tweespanrijders is een succesvol toernooi gebleken voor Stan van Eijk. De Schinveldenaar greep in het Duitse Drebkau een zilveren én een bronzen medaille.

Paardensport
Menner Van Eijk op WK: 'Medaillekansen zijn er altijd'

Voor menner Stan van Eijk is de belangrijkste week van het jaar aangebroken. Hij hoopt in het Duitse Drebkau op het WK voor tweespanrijders een gooi naar de medailles te kunnen doen.

Nationale titels voor Stan van Eijk en Eline Houterman

Stan van Eijk is in Hulsberg opnieuw Nederlands kampioen geworden bij de tweespannen. Eline Houterman pakte de titel bij het enkelspan.

WK vierspannen 2020 komt naar Horst aan de Maas
Wereldbekerwedstrijd mennen voor vierspannen in Maastricht

Jumping Indoor Maastricht (JIM) krijgt komend jaar een wereldbekerwedstrijd mennen voor vierspannen erbij.

Goud voor Nederlandse tweespanrijders in Frankrijk

Het Nederlandse team met Stan van Eijk uit Schinveld heeft goud gewonnen in de landenwedstrijd voor tweespan paarden in het Franse Pau.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten