Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweelingbroer van drenkeling doet emotionele oproep

Geplaatst opwoensdag 31 juli 2019 - 22:40

In een emotionele oproep op Facebook vraagt de tweelingbroer van de op 24 juli overleden drenkeling in Meerssen woensdagavond om de rugtas van het slachtoffer terug te bezorgen.

"In deze tas zaten spullen van mijn broer die hij voor de laatste keer heeft vastgepakt en die dus heel erg veel voor ons betekenen", is in de oproep te lezen.

Laatste spulletjes
De tweelingbroer richt zich eveneens tot de persoon die de rugzak van zijn broer bedoeld of onbedoeld heeft meegenomen: "Deze tas is niet van jou en als deze situatie jou zou overkomen had je denk ik ook gewild dat je nabestaanden de laatste spulletjes weer terug in handen zouden krijgen."

De drenkeling betreft een 25-jarige man uit Landgraaf die in het zwembad in Meerssen onwel is geworden en gereanimeerd, maar die in het ziekenhuis alsnog overleed.

Lees ook: Drenkeling Meerssen onwel in zwembad

Klik op de afbeelding om het hele bericht te lezen.
Afbeelding: Facebook

Uit respect voor het slachtoffer en de nabestaanden heeft 1Limburg de namen van de tweelingbroers uit de oorspronkelijke Facebookpost verwijderd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen