Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede zege binnen drie dagen voor BAL

Geplaatst opzaterdag 14 december 2019 - 22:56

De basketballers van Basketball Academie Limburg hebben hun tweede zege binnen drie dagen geboekt.

Na de stunt in Rotterdam tegen Feyenoord (70-84 winst) werd hekkensluiter Amsterdam nipt verslagen. In Weert werd het 75-73.

Ruime voorsprong
De arbitrage speelde een voorname rol in Weert. BAL startte goed en leidde soeverein na het eerste kwart met 27-9. Het tweede kwart verliep al een stuk rommeliger maar de thuisploeg stond nog altijd op voorsprong. Met 41-31 ging men de ruststand in.

Chaotisch slot
In het verdere verloop bouwde de foutenlast zich op, Apollo kwam sterk terug en het verschil bedroeg aan het eind van het derde kwart nog maar één punt: 55-54. Amsterdam kwam zelfs op voorsprong (60-66), maar BAL kwam bij 70-70 langszij. In een chaotische slotfase wist BAL de punten in Weert te houden, maar vraag niet hoe.

Met deze vijfde zege komt BAL op tien punten uit 13 wedstrijden en klimt voorlopig naar de zesde plaats. Overigens is Apollo Amsterdam ook de tegenstander in de Beker volgende week voor BAL.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen