Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede waterlek in Wijlre in twee dagen

Geplaatst opdonderdag 23 januari 2020 - 9:42

Voor de tweede dag op rij zit een deel van Wijlre zonder drinkwater.

Donderdagmorgen rond 5:00 uur sprong een waterleiding, waardoor enkele tientallen huizen rond de Pastoor Steinbuschstraat zonder water zitten. Volgens waterleidingbedrijf WML worden de problemen in de loop van de middag verholpen.

Tweede keer
Woensdagmiddag zat de omgeving ook al zonder water vanwege een leidingbreuk. Die werd in de loop van de avond gerepareerd. Enkele uren daarna sprong de leiding dus opnieuw, niet ver van de plek waar de waterpijp eerder was gerepareerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen