Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede versterking: Eaters haalt verdediger Jens Engelen

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 22:58

Microz Eaters heeft Jens Engelen als verdediger aangetrokken. De 27-jarige Belg komt over van de Antwerp Phantoms.

Engelen moet de vervanger worden van Glenn Bakx, die aangegeven heeft te stoppen.

Ervaren
De Belg is een ervaren speler, die in het verleden o.a. voor Herentals, de Tilburg Trappers en op het hoogste niveau in het Verenigd Koninkrijk speelde. Met Vadim Gyesbreghs behaalde Engelen in 2016 de titel in de Bene-League binnen.

Interesse
Er bestond vanuit verschillende clubs interesse, vertelt de verdediger. "Toen Geleen belde, was ik meteen zeer geïnteresseerd en na het gesprek met manager Peter Knops en coach Andy Tenbult voelde het meteen goed aan. De overeenkomst was snel gemaakt."

Verschuren
Eerder maakte Eaters al bekend dat Mike Verschuren de Geleense gelederen komt versterken. Hij komt over van Hijs Den Haag en wordt herenigd met zijn broer, Eaters-topscorer Nick Verschuren.

Lees ook: Mike Verschuren nieuwe aanwinst bij Eaters

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen