Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede versterking: Eaters haalt verdediger Jens Engelen

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 22:58

Microz Eaters heeft Jens Engelen als verdediger aangetrokken. De 27-jarige Belg komt over van de Antwerp Phantoms.

Engelen moet de vervanger worden van Glenn Bakx, die aangegeven heeft te stoppen.

Ervaren
De Belg is een ervaren speler, die in het verleden o.a. voor Herentals, de Tilburg Trappers en op het hoogste niveau in het Verenigd Koninkrijk speelde. Met Vadim Gyesbreghs behaalde Engelen in 2016 de titel in de Bene-League binnen.

Interesse
Er bestond vanuit verschillende clubs interesse, vertelt de verdediger. "Toen Geleen belde, was ik meteen zeer geïnteresseerd en na het gesprek met manager Peter Knops en coach Andy Tenbult voelde het meteen goed aan. De overeenkomst was snel gemaakt."

Verschuren
Eerder maakte Eaters al bekend dat Mike Verschuren de Geleense gelederen komt versterken. Hij komt over van Hijs Den Haag en wordt herenigd met zijn broer, Eaters-topscorer Nick Verschuren.

Lees ook: Mike Verschuren nieuwe aanwinst bij Eaters

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen