Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede verdachte opgepakt voor brute woningoverval Kessel

Geplaatst opdinsdag 16 april 2019 - 15:32

Een man (23) uit Geleen is aangehouden voor de brute woningoverval op een woning in Kessel vorig jaar.

Dat meldt de politie. De woning van de verdachte is inmiddels doorzocht.

Kast
Een echtpaar werd in de nacht van 30 september op 1 oktober op brute wijze overvallen in hun woning aan de Baarloseweg. De slachtoffers werden 's nachts door twee gemaskerde mannen bedreigd met een mes en opgesloten in een kast. De daders gingen er met een fors geldbedrag vandoor.

Lees ook: Verdachte brute woningoverval Kessel opgepakt

De politie kwam de verdachte op het spoor door onderzoek. Vorige week werd al een 21-jarige man uit Beek opgepakt.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen