Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede verdachte aangehouden voor mishandeling Maastricht

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 14:34

De politie heeft vrijdag een 47-jarige man uit Hoensbroek aangehouden. Hij is opgepakt in het onderzoek naar een gewonde man in Maastricht.

Voor de zaak was afgelopen dinsdag aandacht in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Tweede aanhouding
Afgelopen dinsdag hield de politie ook al een 24-jarige Maastrichtenaar aan in dezelfde zaak. Beiden worden verdacht van poging doodslag of poging moord in het onderzoek naar de gewonde man die op zondag 28 juni in de Roserije in Maastricht werd aangetroffen. Het slachtoffer ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Dinsdagavond besteedde het programma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Er kwamen uiteindelijk negen tips binnen bij de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen