Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede tiener opgepakt voor overval supermarkt Elsloo

Geplaatst opwoensdag 19 augustus 2020 - 17:15

Een tweede tiener (17) is opgepakt voor de overval op een supermarkt in Elsloo, op vrijdagavond 17 juli.

Bij die beroving werd het personeel van de Aldi aan de Koolweg vlak na sluitingstijd bedreigd met een mes, en opgesloten in het kantoor van de winkel.

Jonge dader
De dader ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Volgens het eerste opsporingsbericht zou het gaan om één dader van ongeveer 13 jaar oud.

Lees ook: Minderjarige overvaller sluit Aldi-personeel op

Privacy
De nu opgepakte 17-jarige jongen is de tweede verdachte in de zaak. De politie kwam hem na recherchewerk op het spoor. Vanwege de privacy meldt de politie niet waar hij vandaan komt.

Eind juli werd ook al een minderjarige jongen uit Stein opgepakt. Van hem maakte de politie de exacte leeftijd niet bekend.

Lees ook: Jongen opgepakt voor brute overval op supermarkt

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen