Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede Kamerlid Amhaouch op lokale CDA-kieslijst

Geplaatst opmaandag 17 januari 2022 - 22:46

Tweede Kamerlid Mustafa Amhouach staat als lijstduwer op de lokale lijst van het CDA in Peel en Maas.

De Panningenaar begon in 1997 zijn politieke loopbaan als raadslid van de voormalige gemeente Helden.

In de Tweede Kamer
In de huidige gemeente Peel en Maas is hij nooit raadslid geweest. In het jaar 2010 dat de gemeente ontstond, prijkte de naam Amhaouch op de kandidatenlijst van het CDA bij de Tweede Kamerverkiezingen. Maar het was pas begin 2016 dat de politicus daadwerkelijk in de Tweede Kamer kwam.

Veel nieuwelingen
Het CDA Peel en Maas heeft verder gekozen voor nieuwelingen op de lijst. Achter lijsttrekker en huidig wethouder Rob Wanten staat Natasja Vaasen uit Maasbree. "Natasja is nieuw in de politiek, maar heeft een schat aan ervaring in het sociaal domein, verenigingsleven en de zorg", vertelt lijsttrekker Rob Wanten.

Alle elf de dorpen in Peel en Maas zijn met kandidaten vertegenwoordigd op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Het CDA is nu met 10 van de 27 zetels de grootste partij in de gemeenteraad van Peel en Maas.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen