Theo Hiddema (24 nov 2020)

Theo Hiddema vertrekt per direct uit Tweede Kamer

Theo Hiddema verlaat per direct de Tweede Kamer. Kamervoorzitter Khadija Arib las dinsdagmiddag een brief voor waarin de strafpleiter, die onder meer een kantoor in Maastricht heeft, zijn vertrek aankondigt.

Ploumen (29 jun 2020)
Lilianne Ploumen juryvoorzitter Libris Literatuurprijs

Het Maastrichtse Tweede Kamerlid Lilianne Ploumen is benoemd tot juryvoorzitter van de Libris Literatuurprijs. Aan de prijs is een geldbedrag van 50.000 euro verbonden.

Landgraafse Kelly Regterschot naar Tweede Kamer

De VVD-fractie in de Tweede Kamer krijgt er een Limburgs kamerlid bij. Dinsdag wordt Kelly Regterschot uit Landgraaf geïnstalleerd als volksvertegenwoordiger.

Opgepakte man (61) Wilders-actie blijft langer vastzitten

De 61-jarige man die in Heerlen werd aangehouden rond het bezoek van PVV-leider Geert Wilders blijft langer vastzitten.

Opgepakte man Wilders-actie langer vast

De 61-jarige man die zaterdag in Heerlen werd aangehouden rond het bezoek van PVV-leider Geert Wilders blijft langer vastzitten.

NCTV: Opgepakte man Wilders-actie had messen en bijl bij zich

De man die zaterdag in Heerlen werd aangehouden rond het bezoek van PVV-leider Geert Wilders, had twee messen en een bijl bij zich.

Rens Raemakers brengt boek over kankerstrijd uit

Tweede Kamerlid Rens Raemakers brengt binnenkort een boek uit over zijn strijd tegen kanker.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten