Goyim Partei Deutschland

PVV wil vervolging Heerlense neonazi in Nederland

De Heerlense neonazi Fadi J. wordt als het aan de PVV-fractie in de Tweede Kamer ligt, alsnog in Nederland vervolgd voor het oproepen tot geweld.

nerts
Stoppersregeling nertsenhouderij pas in augustus klaar

Een nieuwe stoppersregeling voor de nertsenhouderij loopt zo'n twee maanden vertraging op. Bovendien is er goedkeuring nodig van de Europese Commissie, het dagelijks bestuur van de Europese Unie.

ANP-415302162
Kamervragen na 'onverteerbare' situatie in zaak Thijs H.

Er zijn Kamervragen gesteld naar aanleiding van de zaak rondom moordverdachte Thijs H. (28). Een tweelingzus van een van de slachtoffers heeft een schadeclaim ingediend, maar het is nog maar de vraag of ze een vergoeding krijgt.

Trein Stock_HD
Tweede Kamer wil snel duidelijkheid over intercity Aken

Er moet dit jaar nog duidelijkheid komen over een treinverbinding tussen de Randstad en het Duitse Aken.

ANP-401014781
Martijn van Helvert voorgedragen door CDA-bestuur

Tweede Kamerlid Martijn van Helvert uit Sittard staat op de shortlist van het CDA voor het lijsttrekkerschap in de aanloop naar de verkiezingen volgend jaar.

stock NS trein intercity
Politieke beweging rond intercity naar Aken

Er lijkt toch weer beweging te zitten in het dossier van de intercity-verbinding vanuit de Randstad via Heerlen naar Aken.

ANP
CDA'er Martijn van Helvert wil lijsttrekker worden

CDA-Kamerlid Martijn van Helvert uit Sittard wil lijsttrekker worden van zijn partij. Van Helvert is de derde kandidaat die zich heeft gemeld.

De Tweede Kamer zit het niet zitten dat geruimde nertsenfarms opnieuw beginnen
Kamer wil nog dit jaar einde aan nertsenhouderij

De Tweede Kamer wil dat nog dit jaar een einde komt aan de nertsenhouderij in Nederland. Landbouwminister Carola Schouten moet binnen een week met een verbeterde stoppersregeling komen. Die moet zo aantrekkelijk zijn dat alle nertsenhouders eind 2020 zijn gestopt.

De Tweede Kamer zit het niet zitten dat geruimde nertsenfarms opnieuw beginnen
Tweede Kamer ziet terugkeer geruimde nertsenfarm niet zitten

De meeste partijen in de Tweede Kamer zien het niet zitten dat nertsenhouderijen na een ruiming opnieuw de stallen met nertsen vullen.

Voor 1 juli moet er een oplossing zijn voor grensondernemers die in de problemen zijn geraakt door de coronacrisis
Den Haag wil oplossing voor gedupeerde grensondernemers

Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer wil dat er voor 1 juli een oplossing komt voor zelfstandige ondernemers die in Nederland werken of een winkel hebben maar die net over de grens in Belgiƫ of Duitsland wonen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV