Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede Europa Cup voor judoka Ivo Verhorstert

Geplaatst opzondag 8 juli 2018 - 15:54

Ivo Verhorstert heeft zijn tweede Europa Cup voor judoka's onder de 21 jaar te pakken.

De Venlose judoka versloeg in de finale in het Poolse Gdynia de Portugees Francisco Mendes met een sumi-gaeshi. De 17-jarige Verhorstert kwam uit in de categorie onder de zestig kilo en won in het voorjaar de Europa Cup in Coïmbra.

Niet bolwerken
Mauro Martin mengde zich als poulewinnaar in deze gewichtscategorie in de strijd om de prijzen, maar kon het in de halve finale niet bolwerken tegen de Mendes. De Maastrichtenaar moest uiteindelijk met een vijfde plaats genoegen nemen.

Grevenbicht
Danique Janssen uit Grevenbicht won in de categorie tot 57 kg van de Poolse Katarzyna Kolbusz, maar verloor daarna van de Tjechische Vera Zemanova. In de herkansing won zij nog twee partijen en legde uiteindelijk in Gdynia beslag op een gedeelde zevende plaats.

Echt
Job Hanssen kwam uit in de gewichtscategorie tot 66 kilo, maar speelde geen rol van betekenis. De judoka uit Echt werd in de eerste ronde uitgeschakeld door Daniil Voroteliak uit Oekraïne.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen