Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede Europa Cup voor judoka Ivo Verhorstert

Geplaatst opzondag 8 juli 2018 - 15:54

Ivo Verhorstert heeft zijn tweede Europa Cup voor judoka's onder de 21 jaar te pakken.

De Venlose judoka versloeg in de finale in het Poolse Gdynia de Portugees Francisco Mendes met een sumi-gaeshi. De 17-jarige Verhorstert kwam uit in de categorie onder de zestig kilo en won in het voorjaar de Europa Cup in Coïmbra.

Niet bolwerken
Mauro Martin mengde zich als poulewinnaar in deze gewichtscategorie in de strijd om de prijzen, maar kon het in de halve finale niet bolwerken tegen de Mendes. De Maastrichtenaar moest uiteindelijk met een vijfde plaats genoegen nemen.

Grevenbicht
Danique Janssen uit Grevenbicht won in de categorie tot 57 kg van de Poolse Katarzyna Kolbusz, maar verloor daarna van de Tjechische Vera Zemanova. In de herkansing won zij nog twee partijen en legde uiteindelijk in Gdynia beslag op een gedeelde zevende plaats.

Echt
Job Hanssen kwam uit in de gewichtscategorie tot 66 kilo, maar speelde geen rol van betekenis. De judoka uit Echt werd in de eerste ronde uitgeschakeld door Daniil Voroteliak uit Oekraïne.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen