Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede eremetaal voor Tamara Peeters op EK pool

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 20:14

Tamara Peeters-Rademakers heeft op het EK pool in Treviso een bronzen plak toegevoegd aan de zilveren medaille, die ze al eerder bij het 14.1 straightpool won.

De Geleense poolbiljartster moest het in de halve finale van het 10-ball opnemen tegen Christine Kaufmann uit Zwitserland.

Allebei brons
De Zwitserse versperde de Limburgse poolbiljartster de weg naar de eindstrijd door haar met 6-3 te verslaan. De verliezende halve finalisten nemen het in deze discipline niet meer tegen elkaar en krijgen beiden brons. Peeters bereikte de halve finale door Veronika Ivanovskaia in de kwartfinale uit te schakelen.

Verschikkelijk scenario
De Geleense was het toernooi begonnen met twee winstpartijen, maar verloor daarna van de Noorse Ine Helvik. Om het toernooi te kunnen vervolgen moest zij het in de verliezersronde opnemen tegen haar zus Melissa. "Dat was het meest verschrikkelijke scenario dat ze konden bedenken", vertelt ze tegen L1. "Ik ben er kapot van geweest dat ik in die situatie kwam. Je weet van tevoren dat het een moeilijke partij wordt en hoopt dan maar dat de beste moge winnen."

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen