Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede eremetaal voor Tamara Peeters op EK pool

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 20:14

Tamara Peeters-Rademakers heeft op het EK pool in Treviso een bronzen plak toegevoegd aan de zilveren medaille, die ze al eerder bij het 14.1 straightpool won.

De Geleense poolbiljartster moest het in de halve finale van het 10-ball opnemen tegen Christine Kaufmann uit Zwitserland.

Allebei brons
De Zwitserse versperde de Limburgse poolbiljartster de weg naar de eindstrijd door haar met 6-3 te verslaan. De verliezende halve finalisten nemen het in deze discipline niet meer tegen elkaar en krijgen beiden brons. Peeters bereikte de halve finale door Veronika Ivanovskaia in de kwartfinale uit te schakelen.

Verschikkelijk scenario
De Geleense was het toernooi begonnen met twee winstpartijen, maar verloor daarna van de Noorse Ine Helvik. Om het toernooi te kunnen vervolgen moest zij het in de verliezersronde opnemen tegen haar zus Melissa. "Dat was het meest verschrikkelijke scenario dat ze konden bedenken", vertelt ze tegen L1. "Ik ben er kapot van geweest dat ik in die situatie kwam. Je weet van tevoren dat het een moeilijke partij wordt en hoopt dan maar dat de beste moge winnen."

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen