Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede editie Roermond City Triathlon coronaproof

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 10:41

De Roermond City Triathlon, die in 2019 voor het eerst plaatsvond, gaat ook in 2020 door. Het bestuur heeft besloten om het evenement ondanks de coronamaatregelen op 19 september door te laten gaan.

De organisatie neemt maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Triathlon Bond te voldoen.

Minder deelnemers en publiek
'De veiligheid en gezondheid van de deelnemers en vrijwilligers staat op de eerste plaats', aldus voorzitter van de Roermond City Triathlon Martijn Noldus. Het aantal deelnemers is beperkt. Maximaal 800 mensen mogen meedoen. Ook is een wedstrijd geschrapt. Daarnaast is er minder publiek welkom, elke deelnemer mag twee personen meenemen.

De organisatie heeft nauw contact met de gemeente Roermond. Mocht de gemeente aanvullende veiligheidsmaatregelen opdragen, dan zal de organisatie die opvolgen en de deelnemers hierover informeren, aldus Noldus.

Veiligheidsmaatregelen
Op het terrein worden routes aangegeven zodat deelnemers en publiek afstand kunnen houden. Er is desinfecterende gel beschikbaar en vrijwilligers krijgen mondkapjes en handschoenen.

Als de situatie aanleiding geeft om het evenement toch te schrappen, dan krijgen deelnemers het inschrijfgeld terug.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen