Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede editie Roermond City Triathlon coronaproof

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 10:41

De Roermond City Triathlon, die in 2019 voor het eerst plaatsvond, gaat ook in 2020 door. Het bestuur heeft besloten om het evenement ondanks de coronamaatregelen op 19 september door te laten gaan.

De organisatie neemt maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Triathlon Bond te voldoen.

Minder deelnemers en publiek
'De veiligheid en gezondheid van de deelnemers en vrijwilligers staat op de eerste plaats', aldus voorzitter van de Roermond City Triathlon Martijn Noldus. Het aantal deelnemers is beperkt. Maximaal 800 mensen mogen meedoen. Ook is een wedstrijd geschrapt. Daarnaast is er minder publiek welkom, elke deelnemer mag twee personen meenemen.

De organisatie heeft nauw contact met de gemeente Roermond. Mocht de gemeente aanvullende veiligheidsmaatregelen opdragen, dan zal de organisatie die opvolgen en de deelnemers hierover informeren, aldus Noldus.

Veiligheidsmaatregelen
Op het terrein worden routes aangegeven zodat deelnemers en publiek afstand kunnen houden. Er is desinfecterende gel beschikbaar en vrijwilligers krijgen mondkapjes en handschoenen.

Als de situatie aanleiding geeft om het evenement toch te schrappen, dan krijgen deelnemers het inschrijfgeld terug.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen