Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede editie Roermond City Triathlon coronaproof

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 10:41

De Roermond City Triathlon, die in 2019 voor het eerst plaatsvond, gaat ook in 2020 door. Het bestuur heeft besloten om het evenement ondanks de coronamaatregelen op 19 september door te laten gaan.

De organisatie neemt maatregelen om aan de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Triathlon Bond te voldoen.

Minder deelnemers en publiek
'De veiligheid en gezondheid van de deelnemers en vrijwilligers staat op de eerste plaats', aldus voorzitter van de Roermond City Triathlon Martijn Noldus. Het aantal deelnemers is beperkt. Maximaal 800 mensen mogen meedoen. Ook is een wedstrijd geschrapt. Daarnaast is er minder publiek welkom, elke deelnemer mag twee personen meenemen.

De organisatie heeft nauw contact met de gemeente Roermond. Mocht de gemeente aanvullende veiligheidsmaatregelen opdragen, dan zal de organisatie die opvolgen en de deelnemers hierover informeren, aldus Noldus.

Veiligheidsmaatregelen
Op het terrein worden routes aangegeven zodat deelnemers en publiek afstand kunnen houden. Er is desinfecterende gel beschikbaar en vrijwilligers krijgen mondkapjes en handschoenen.

Als de situatie aanleiding geeft om het evenement toch te schrappen, dan krijgen deelnemers het inschrijfgeld terug.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen