Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede dag Pinkpop: Broederliefde en Green Day

Geplaatst opzondag 4 juni 2017 - 9:27

Op de tweede dag van Pinkpop is het de beurt aan Green Day, Imagine Dragons en Broederliefde.

Ook Birdy, Kodaline, Sean Paul, Biffy Clyro, Clean Bandit en Gavin James zijn zondag te zien op het driedaagse muziekfestival in Landgraaf.

42.000 bezoekers
Pinkpopbaas Jan Smeets verwacht zo'n 42.000 bezoekers op dag twee. Zaterdag was het het drukst, onder meer door publiekstrekkers Justin Bieber, Martin Garrix en Kensington. Het festival duurt nog tot en met maandag, als Kings of Leon, Live, Passenger, Seasick Steve en Guus Meeuwis op het podium staan.

Lees ook: Gillende tieners domineren eerste Pinkpopdag

De festivalgangers hebben er zondag ook weer prima (lente)weer bij. Op een klein buitje na blijft het de hele dag droog, met zo'n 21 graden. Lees de uitgebreide weersvooruitzichten.

Oudste popfestival
Pinkpop is Nederlands oudste popfestival. De eerste editie was in 1970, toen was het nog één dag. Pinkpop betekent 'Pop met Pinksteren' en is dan ook meestal in dit weekend. De organisatie week hier echter al wel vijf keer vanaf, omdat Pinksteren toen erg vroeg viel.

Volg Pinkpop via L1: op de radio zondag (13:00-18:00u) en maandag (16:00-19:00u). Op tv elke dag om 17.30u in het L1NWS en een special maandag vanaf 17.55 uur.

Lees alles over Pinkpop en ander festivalnieuws in de festivalrubriek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Video: Pinkpop-hoogtepunten
Video: de beste Pinkpop-momenten van zondag
Pinkpop 2017: geen Pearl Jam, Foo Fighters of Radiohead
Kans weer wat groter, komt Justin Bieber naar Pinkpop?
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen