Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede brandje in twee dagen in bos Belfeld

Geplaatst opzaterdag 20 april 2019 - 13:35

Voor de tweede keer in twee dagen tijd is de brandweer uit moeten rukken voor een brandje in het bos bij de Loërdijk in Belfeld.

Dat meldt de brandweer van Belfeld zaterdagmiddag op Twitter.

Meerdere voertuigen
Het vuur brak rond 12.30 uur uit. Aangezien het om een natuurbrand ging en in heel Limburg brandfase 2 is ingegaan, trok de brandweer met meerdere voertuigen naar het vuur toe.

Vrijdag
Vrijdag was het op dezelfde locatie ook al raak. Twee blusvoertuigen en twee waterwagens moesten rond 14:30 uur naar de brandhaard aan de Loërdijk. Een oppervlakte van ongeveer 20 bij 30 meter werd vrijdag verwoest door de bosbrand. De brandweerlieden hielden een gebied van 50 bij 50 meter nat, zodat het vuur niet kan oplaaien, maar moest dus zaterdag opnieuw uitrukken.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen