Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede auto brandt uit in Roermond, buurtbewoners ongerust

Geplaatst opdonderdag 8 juli 2021 - 11:23

Aan de Koninginnelaan in Roermond is in de nacht van woensdag op donderdag een auto in brand gevlogen.

Het is het tweede voertuig dat binnen een half jaar op vrijwel dezelfde plek vlam vatte. Buurtbewoners maken zich nu zorgen of hun auto nog wel veilig is.

Tussen flat en spoorlijn
De Volkswagen die afgelopen nacht in brand vloog was niet meer te redden door de brandweer. Het voertuig stond geparkeerd achter een flatgebouw. Het terrein grenst aan de achterzijde aan een spoorlijn.

Rook
Volgens een correspondent zag een van de buurtbewoners iemand vanaf de parkeerplaats fietsen. Korte tijd later merkte hij op dat er rook opsteeg en belde om 0:45 uur direct de brandweer. Die kreeg het vuur snel onder controle maar de auto liep grote schade op.

Mercedes
Op 11 februari brandde een Mercedes uit aan de Veeladingstraat, op een parkeerplaats die grenst aan de plek van de autobrand van afgelopen nacht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen