Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee wandelaars gebeten door pitbull

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 13:23

Bij een wandelpad achter woningen aan de Kaffebergsweg in Chevremont zijn woensdagavond twee wandelaars gebeten door een onbekende hond.

De pitbull, of vergelijkbare hond, viel eerst de honden van het tweetal aan en beet vervolgens beide wandelaars.

Dreadlocks
De agressieve hond hoorde bij een blanke vrouw van ongeveer 30 tot 40 jaar oud. Ze droeg volgens de politie een lange donkere jas en had roodkleurige dreadlocks of vlechten. De hond die ze bij zich had, had veel weg van een pitbull en liep los.

Getuigen
De twee slachtoffers alarmeerden de politie, maar de agenten konden de vrouw niet meer traceren. Het incident gebeurde tussen 19:35 uur en 20:10 uur. De politie Kerkrade is op zoek naar de onbekende vrouw.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen