Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee vrouwen met geld aan de haal na babbeltruc

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 18:50

Twee vrouwen hebben in Kerkrade een onbekend bedrag buitgemaakt, nadat ze zich op slinkse wijze toegang hadden verschaft tot een woning.

Het praatgrage duo wist immers door een babbeltruc in een appartement binnen te komen, meldt de politie op Facebook.

Geldsom
Het gebeurde zaterdag in een appartementencomplex aan de Holzstraat. Tussen 12:00 uur en 18:00 uur sloegen de dames daar toe. Vervolgens bleken ze er met een geldsom vandoor te zijn gegaan. De beide vrouwen vertrokken na de diefstal te voet richting de rotonde aan de Nieuwstraat.

Signalement
Een van hen zou de aan de oudere kant zijn, een getinte huidskleur en flinker postuur hebben en een sjaal over het hoofd hebben gedragen, zo blijkt uit het door de politie verspreide signalement. Ze zou ongeveer 1 meter 60 lang zijn en zwarte kleding hebben gedragen. Haar metgezel zou relatief jong zijn, zwart haar hebben en eveneens een getinte huidskleur hebben. Zij heeft een normaal postuur en zou net als de andere vrouw Nederlands spreken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen