Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee verkeersdoden: Leunen en Milsbeek

Geplaatst opvrijdag 20 augustus 2021 - 18:25

Bij twee afzonderlijke ongelukken zijn twee doden gevallen. Een fietser kwam om het leven na een aanrijding in Leunen en bij een eenzijdig ongeval in Milsbeek is een automobilist overleden.

Bij het ongeval in Leunen ging het om een 83-jarige man uit Venray. Hij werd vrijdagmiddag door een auto aangereden op de Leunseweg. Dat gebeurde rond 16:00 uur. Eerste hulp door ambulancepersoneel mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed kort na het ongeval aan zijn verwondingen.

Lees ook: Ongeval Leunen: fietser zwaargewond

Milsbeek
Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Rijksweg in Milsbeek (N271) is vrijdagmiddag een automobilist om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde rond 17:00 uur. De hulpdiensten hebben nog een reanimatie gestart, maar dat mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed op de plaats van het ongeval aan zijn verwondingen.

De politie onderzoekt het ongeval. In verband met het ongeval werd de Rijksweg tijdelijk afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen