Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee verdachten opgepakt voor overval op moeder met baby

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2020 - 16:59

De politie heeft zondag twee verdachten opgepakt voor de overval op een woning in Venray. Daarbij werden een vrouw en haar twee maanden oude baby tegen een muur gesmeten.

Het gaat om een 34-jarige man en een 21-jarige vrouw die allebei in Kessel wonen.

Brute overval
Op vrijdag 14 augustus werd de vrouw bruut overvallen in haar appartement in een portiekflat aan de Doormanstraat. De twee overvallers, die Pools spraken, belden aan bij het Poolse slachtoffer. Toen ze de deur opende, werd de vrouw direct door de mannelijke overvaller bij haar keel gegrepen.

Lees ook: Vrouw met baby tegen muur gesmakt bij overval

Hij sleurde het slachtoffer aan haar haren door het appartement. Daarna kwam ze samen met haar twee maanden oude baby hard in aanraking met de muur toen één van de overvallers aan haar jurk trok.

Op zoek naar geld
De overvallers eisten geld van de vrouw, maar dat bleek ze niet in huis te hebben. Het duo ging er uiteindelijk met de trouwring van het slachtoffer vandoor.

Opsporing Verzocht
Eind augustus werd er in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak besteed. Dat leverde een aantal tips op die de politie kon gebruiken in het onderzoek. Er worden mogelijk nog meer aanhoudingen in deze zaak verricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen