Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee verdachten opgepakt voor overval op moeder met baby

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2020 - 16:59

De politie heeft zondag twee verdachten opgepakt voor de overval op een woning in Venray. Daarbij werden een vrouw en haar twee maanden oude baby tegen een muur gesmeten.

Het gaat om een 34-jarige man en een 21-jarige vrouw die allebei in Kessel wonen.

Brute overval
Op vrijdag 14 augustus werd de vrouw bruut overvallen in haar appartement in een portiekflat aan de Doormanstraat. De twee overvallers, die Pools spraken, belden aan bij het Poolse slachtoffer. Toen ze de deur opende, werd de vrouw direct door de mannelijke overvaller bij haar keel gegrepen.

Lees ook: Vrouw met baby tegen muur gesmakt bij overval

Hij sleurde het slachtoffer aan haar haren door het appartement. Daarna kwam ze samen met haar twee maanden oude baby hard in aanraking met de muur toen één van de overvallers aan haar jurk trok.

Op zoek naar geld
De overvallers eisten geld van de vrouw, maar dat bleek ze niet in huis te hebben. Het duo ging er uiteindelijk met de trouwring van het slachtoffer vandoor.

Opsporing Verzocht
Eind augustus werd er in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak besteed. Dat leverde een aantal tips op die de politie kon gebruiken in het onderzoek. Er worden mogelijk nog meer aanhoudingen in deze zaak verricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen