Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee verdachte voertuigen in beslag genomen in Hunsel

Geplaatst opzondag 17 oktober 2021 - 15:51

De politie heeft zondag in een buitengebied van Hunsel twee achtergelaten voertuigen in beslag genomen.

Na onderzoek bleek dat een voertuig betrokken was bij een diefstal in Eindhoven. De andere auto was een zogenaamd 'spookvoertuig'. Dat wil zeggen dat het kenteken van een auto niet gekoppeld is aan een persoon. Dat meldt nieuwssite Weert de Gekste.

Landweggetje
Agenten gingen kijken bij het landweggetje nadat er een melding was binnengekomen van een achtergelaten voertuig. Een bestuurder had zich met een blauwe Volvo vastgereden in de rand van een akker. Volgens de nieuwssite zijn er door de bestuurder pogingen gedaan om de auto los te krijgen, maar dat was tevergeefs. Bij aankomst van de politie bij de lege auto hing het sleepoog nog aan de trekhaak.

Kenteken
Nadat er meer informatie werd opgevraagd aan de hand van het kenteken bleek de auto een 'spookvoertuig' te zijn. Het voertuig had een ongeldig kenteken. De auto werd afgesleept en na overleg met de Officier van Justitie is besloten het voertuig te vernietigen.

Verdachte voertuigen in Hunsel in beslag genomen (17 oktober 2021)
Foto: WeertdeGekste

Brabant
Na de afwikkeling van de zaak werd iets verderop nog een auto aangetroffen op hetzelfde zandpad. Ook dit voertuig, ditmaal met een Pools kenteken, was achtergelaten. Volgens Weert de Gekste is de auto betrokken geweest bij een diefstal in Eindhoven.

Na het afslepen door de berger zal het voertuig worden overgedragen aan de politie in Brabant voor verder onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen