Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee truckers gewond na aanrijding op A2

Geplaatst opwoensdag 18 december 2019 - 15:50

Op de A2 bij Born zijn woensdagmiddag twee vrachtwagens met elkaar in botsing gekomen.

Een van de truckers zat bekneld, zo laat de brandweer weten. Toen hij eenmaal bevrijd was is hij samen met de andere vrachtwagenchauffeur overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijstroken dicht
Vanwege het ongeluk zijn twee rijstroken dicht. Verkeer richting noorden moet rekening houden met de nodige vertraging. De toedracht van het ongeval is niet bekend.

Berm
Rond 12:30 uur ging het ook al mis op de A2 ter hoogte van Roosteren. Daar is een vrachtwagenchauffeur gekanteld. Zijn oplegger is in de berm beland. De opruimwerkzaamheden zijn nog in volle gang.

Lees ook: Vrachtwagen gekanteld op A2: twee rijstroken dicht

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen