Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee spelers op proef bij MVV

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 14:30

De 20-jarige aanvaller Timo Stavitski en de 23-jarige verdediger Tom Plezier mogen zich gaan bewijzen bij MVV Maastricht.

De twee spelers zijn sinds maandag op proef bij de ploeg van Darije Kalezic.

Caen
Timo Stavitski is een rechtsbenige aanvaller. Na een aantal clubs in zijn geboorteland Finland belandde hij aan het begin van 2018 bij SM Caen, toen nog actief in de Ligue 1, de hoogste voetbalcompetitie in Frankrijk. Hij speelde in tien wedstrijden mee, maar wist de club niet te behoeden voor degradatie. Diezelfde zomer werd hij verhuurd aan Osijek in Kroatië.

Na een halfjaar stopte die huurperiode en werd Stavitski direct verhuurd aan RoPS, een club uit zijn geboorteland. Sinds april 2019 is Stavitski weer terug in Frankrijk.

ADO Den Haag
Plezier komt uit Leiderdorp en speelde in de jeugd voor ADO Den Haag en Alphense Boys. Na een jaartje bij Jong Brabant is Plezier tussen 2016 en 2018 actief geweest in Engeland bij Jong Swansea City. In 2017 won hij de FA Cup en pakte hij de titel in de Premier League 2 onder 23.

De linksbenige verdediger keerde in 2018 terug in Nederland bij derdedivisionist HV & CV Quick. Na een halfjaar belandde hij bij Jong NEC. In de zomer van 2019 stapte hij over naar Jong NAC Breda. Daar lukte het hem niet om een contract te verdienen, daardoor is hij nu clubloos.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen