Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee proefspelers op eerste training MVV

Geplaatst opdonderdag 2 juli 2020 - 19:06

MVV is aan het nieuwe seizoen begonnen met acht contractspelers. De selectie, die trainde onder de nieuwe trainer Darije Kalezic, was aangevuld met jeugdspelers en twee proefspelers.

Eén van de proefspelers is de 29-jarige Rick ten Voorde. De aanvaller speelde in het verleden onder andere voor FC Emmen, RKC Waalwijk en Almere City en zoekt na een buitenlands avontuur in Israël en IJsland weer een Nederlandse club. Ten Voorde heeft van de technische staf twee weken de tijd gekregen om zich te bewijzen.

Geen Benjamin van Leer in het Maastrichtse doel
MVV is ook nog op zoek naar een nieuwe doelman. De interesse voor oud-Roda JC-keeper Benjamin van Leer liep op niets uit. De reservedoelman van Ajax koos een paar dagen geleden voor eredivisieclub Sparta Rotterdam.

Video: L1

Ricco Cymer
De Duitse doelman Ricco Cymer mag de komende dagen laten zien of hij een contract onder de lat bij MVV waard is. De 24-jarige keeper genoot zijn opleiding bij Bundesligaclub Hoffenheim. Via Saarbrücken kwam hij vorig seizoen als sluitpost terecht bij Alemania Aachen. De doelman mag de club uit de domstad transfervrij verlaten.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen