Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee politieauto's geramd, daders voortvluchtig

Geplaatst opzaterdag 2 februari 2019 - 21:04

Tijdens een wilde achtervolging na een woninginbraak in Lottum zijn zaterdagavond twee politieauto's geramd. De twee daders wisten vervolgens te ontkomen.

Dat meldt de politie.

Heterdaad
Het tweetal werd op heterdaad betrapt toen ze bij een woning aan de Hombergerweg in Lottum probeerden in te breken. Het duo stapte in de auto en sloeg op de vlucht. De geschrokken bewoners hebben vervolgens de politie gealarmeerd.

Halsbrekende toeren
Om te ontkomen aan de politie heeft de bestuurder halsbrekende toeren uitgehaald. Op de A73 bij Horst heeft hij een politieauto geramd. De klap was dermate hard dat de politieauto niet meer verder kon rijden. Een andere politiepatrouille bleef de daders op het spoor. Ter hoogte van Overloon werd ook deze auto geramd. De inbrekers wisten de politie in Brabant af te schudden.

Zoektocht
De politie is een zoektocht gestart. De inbrekers rijden in een donkerkleurige auto met de nodige schade. Volgens een politiewoordvoerder is niemand gewond geraakt.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen